top of page

OM OS

Audeo Music Studio er et lydstudie placeret i Nordsjælland. Her har vi fokus på indspilning, produktion og udgivelse af musik. Vi hjælper også med sangskrivning, mix og master. Vores lydstudie er lige omkring 10 m2, med rig mulighed for optagelse af eksempelvis guitar, klaver, vokaler og lignende. Eventuelt trommesæt justeres/produceres digitalt. Rummet er designet med lydakustik, isolering og omtanke for gode optagelser. 

Vores team består af to dygtige branchefolk, som er klar til at yde stærk hjælp inden for hver deres kompetenceområde. Samtidigt har vi også en del samarbejdspartnere, der kan hjælpe indenfor stort set alle områder af musikbranchens mange kroge og afskygninger.

Vores primære mål er at hjælpe nye, danske musikerspirer med at komme frem i lyset. Det kan være, du går med et skjult talent, men du ved måske ikke, hvor du skal starte. Vi har selv stået i samme situation, og vi ved, hvor svært det kan være at komme i gang. Hvem skal man kontakte? Hvordan udgiver jeg en sang?

Der kan være mange spørgsmål, og vi hjælper gerne med at besvare dem, så godt som vi kan. Hos Audeo Music Studio har du mulighed for at få hjælp til dit projekt fra start til slut. Vi hjælper både med indspilning, produktion og udgivelse til streaming-platforme. Hos os er du sikret et produkt af kvalitet - og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds.

Billede1.jpg

ANDREAS LANGVAD

Andreas Langvad er en etableret dansk sanger/sangskriver, der har adskillige koncerter i rygsækken. Andreas har skrevet flere singler til radioen og har helt styr på det med kompositioner, melodier og tekst. Udover at være aktiv musiker, så er Andreas også festivalleder på Brønshule Festival. Mangler din sang lige det sidste hook? Så kan du få hjælp her.

BENGSTON

Bengston har mange års erfaring med produktion, mix og master. Han har super gode ører, og han er eminent, når det gælder en god, sikker produktion. Bengstons originale inspirationskilde er verdenskendte Avicii, men han kan sagtens klare en popsang, en ballade eller noget helt tredje.

Billede2.jpg

Kontakt os gerne for spørgsmål, tilbud eller mere information. Vi byder også gerne på en kop kaffe og en venlig snak hos os.

Tlf: 31 77 58 73

Mail: audeoms@gmail.com

MUSIKHILSNER

Audeo Music Studio

Her kan du lytte til et par demoer, der demonstrerer lyden på nogle af de produkter, vi har skabt i samarbejde med forskellige artister. 

bottom of page